ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΓΑΘΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022 ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 27,2 ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (4.923 * 27,2 %) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ (70.329 *27,2%).ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 60 % ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ.

ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 50 % ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΠΟ 22% ΣΕ 13% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΜΕΝΑ ΕΤΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ 2016